Modern
In het centrum van Rotterdam beschikt Coolegem Media over de modernste apparatuur voor het ontwerpen van alle grafische uitingen, klein of groot. Van postzegel tot billboard.

Ons Adres
Coolegem Media
adres:  Aart van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
    
telefoon: 010 - 405 22 33
e-mail: info@coolegem-media.nl
KvK: 24427075 Rotterdam
IBAN: NL13RABO0141000864
   
Lid van Netwerk Kleine Uitgevers (NKU)

     contact pagina
    adres & route
Welkom bij Coolegem Media

    Een moderne full-service onderneming volledig afgestemd op de grafische industrie.

COOLEGEM MEDIA is actief in alle grafische disciplines, zoals het maken van magazines, boeken en kranten. Ook hét adres voor handelsdrukwerk.


Geschiedenis
Na een journalistieke loopbaan van 21 jaar bij Sijthoff Pers (Haagsche Courant, Rotterdams Nieuwsblad en Goudsche Courant) besloot Hans Coolegem in 1991 zelfstandig ondernemer te worden. Omdat zijn krant in het Beurs-World Trade Center was gevestigd huurde Hans Coolegem ook een kantoor en bleef onder de naam Francis Productions BV vanuit het opvallende businesscentrum opereren. Eind 2007 ging de besloten vennootschap over in COOLEGEM MEDIA.

Na 25 jaar vanuit het WTC te hebben gewerkt is het bedrijf met ingang van 1 januari 2016 verhuisd naar de Rotterdam Building aan de Aert van Nesstraat 45, exact driehonderd meter van de voormalige werkplek. Het kantoor bevindt zich op de zesde etage.