Modern
In het centrum van Rotterdam beschikt Coolegem Media over de modernste apparatuur voor het ontwerpen van alle grafische uitingen, klein of groot. Van postzegel tot billboard.

Ons Adres
Coolegem Media
adres:  Aert van Nesstraat 45
  3012 CA Rotterdam
telefoon:   010 - 405 22 33
fax: 010 - 405 50 26
e-mail: info@coolegem-media.nl
KvK: 24427075 Rotterdam
IBAN: NL13RABO0141000864
   
Lid van Netwerk Kleine Uitgevers (NKU)

     contact pagina
    adres & route
Algemene voorwaarden

Coolegem Media stelt de informatie die u in de webwinkel wordt geboden met de grootst mogelijke zorg samen. Op basis van nieuwe informatie vinden dagelijks aanpassingen in de webwinkel plaats. Aan een onverhoopte fout in een beschrijving of een onjuiste prijsvermelding kunnen geen rechten worden ontleend.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in euro, inclusief BTW en exclusief leveringskosten. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen door leverancier, wisselkoersaanpassingen e.d. en kunnen zonder vooraankondiging door Coolegem Media worden aangepast. Bij aanzienlijke prijsverschillen zullen wij u voorafgaand aan levering berichten.

Levering
Uw bestelling wordt standaard via TPG post verstuurd. Afhankelijk van het formaat van de bestelling zal deze door TPG worden behandeld als busstuk (kan door de brievenbus) of als belstuk (wordt aangeboden en is bij afwezigheid van de geadresseerde op het aangegeven postkantoor af te halen). Als u overdag werkt kan het gemakkelijker zijn om uw bestelling op uw werk te laten bezorgen. Vul dan aub in het tekstveld van het bestelformulier uw volledige werkadres in. Wij sturen uw bestelling dan naar uw werkadres, de bijgesloten factuur draagt uw naam en huisadres. Voor levering buiten Nederland worden extra kosten in rekening gebracht.

De door Coolegem Media opgegeven levertijden zijn indicatief. Overschrijden van de opgegeven levertermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

Leveringskosten en betaling
Voor levering worden kosten in rekening gebracht die bestaan uit verzendkosten, kosten voor inpakmateriaal, facturering en debiteurenbeheer.

Uw bestelling wordt u toegestuurd met factuur. Deze factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te worden voldaan op de in de factuur vermelde bankrekening. Coolegem Media behoudt zich het recht voor om u te verzoeken de factuur bij vooruitbetaling te voldoen. Aan u toegestuurd materiaal blijft eigendom van Coolegem Media totdat het gehele factuurbedrag is voldaan.

Voor klanten uit België is er een Belgische bankrekening beschikbaar waarop betaling kan plaatsvinden.

Ruilen
Indien het door u ontvangen artikel niet aan uw verwachting voldoet dan kunt u het binnen 7 werkdagen aan ons retourneren. Dit vooropgesteld dat het artikel in de oorspronkelijke ongeschonden staat verkeert. Retourneer het artikel aub in de oorspronkelijke verpakking en sluit de originele factuur bij.

Reclameren
Coolegem Media tracht uw bestelling zorgvuldig uit te voeren. Mocht uw bestelling onverhoopt drukfouten kennen, foutief zijn geleverd en/of tijdens transport beschadigd zijn geraakt, retourneert u dan uw bestelling binnen 7 werkdagen aan onderstaand adres. Sluit de originele factuur aub bij. Indien voorradig sturen wij u een gaaf vervangend exemplaar. Mocht uw bestelling niet meer kunnen worden vervangen dan krijgt u daar per kerende post bericht van.

Coolegem Media
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

Annuleren
Door u bestelde artikelen die nog niet door ons aan u zijn toegestuurd kunnen worden geannuleerd tenzij anders overeengekomen. Geef uw annulering per e mail aan ons door. Vraag daarbij altijd om een bevestiging.

Privacy
De door u ter beschikking gestelde gegevens worden door Coolegem Media vertrouwelijk behandeld. Coolegem Media zal uw adres alleen gebruiken voor toezending van berichten over nieuw verschenen uitgaven. Uw adresgegevens zullen niet worden verkocht of doorgegeven aan derden.